(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

јуни 14, 2020

Новости

КОД – Брзата помош се почесто на терен и непочитување на мерки за самоизолација 14.06.2020