(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

јуни 26, 2020

Новости

Сите вработени во брзата помош заслужуваат огромни пофалби за нивната макотрпна секојдневна работа, особено во овој период кога се соочуваме со коронавирусот.