(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

јуни 30, 2020

Новости

Д-р Атанасовска-Трипуновска: Состојбата со Ковид-19 често не бара итна интервенција, додека мора брзо да реагираме во случај на инфаркт