(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

јули 12, 2020

Новости

Во изминатиот период набавивме 12 нови возила за брзата помош, но и 13 нови возила за единицата за домашно лекување во Скопје