(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

јули 14, 2020

Новости

Во текот на утрешниот ден ќе функционираат дежурните ординации во трета смена во скопските поликлиники