(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

август 30, 2020

Новости

Карамановски: Пациентите тешко ги разликуваат симптомите на стомачниот вирус со ковид-19