(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

ноември 30, 2023

Новости

Осветлување на Поликлиниките ‘Чаир’ и ‘Бит Пазар’

Поликлиниките “Чаир” и “Бит Пазар” сега приличат на здравствени институции. Тоа е заслуга на ангажманот на директорот на Здравствениот дом – Скопје, Вулнет Селими. “Во вечерните часови беше тешко да се разликуваат поликлиниките ‘Чаир’ и ‘Бит Пазар’, бидејќи долго време им недостигала светлина. Во текот на овие денови, благодарение на донација од доброволци, стана можно осветлувањето на надворешните простории околу поликлиниките”, напиша Селими на Facebook.