(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

мај 28, 2020

Новости

Голема благодарност до Direct Relief и Министерството за здравство за донацијата во Итната медицинска помош .

Голема благодарност до Direct Relief и Министерството за здравство за донацијата во Итната медицинска помош .Донацијата на ранци опремени со медицински материјал и лекови во состојбата со Covid 19 e од огромно значење и подршка за посветените лекари, медицински сестри и техничари кои се на првата линија во борбата со справување на коронавирусот.

...

мај 27, 2020

Новости

Апелираме до граѓаните да продолжат да ги почитуваат мерките за заштита од КОВИД-19.

Апелираме до граѓаните да продолжат да ги почитуваат мерките за заштита од КОВИД-19. ✅ Одржување 2 метри растојание✅ Носење заштитна опрема✅ Дезинфекција на рацете

...

мај 26, 2020

Новости

Здравствен Дом Скопје упатува голема благодарност до Фриком Frikom Makedonija и до вработените во компанијата, за донацијата на нашите вработени во Службата за Итна медицинска помош.

Здравствен Дом Скопје упатува голема благодарност до Фриком Frikom Makedonija и до вработените во компанијата, за донацијата на нашите вработени во Службата за Итна медицинска помош.Ви благодариме и би сакале да знаете дека и ние сме тука за вас во секое време.

...