(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

29 Nëntor, 2023

LAJME

Selimi “ndriçon” poliklinikat “Bit Pazar” dhe “Çair”

Poliklinikat “Çair” dhe “Bit Pazar” tani iu ngjajnë institucioneve shëndetësore. Kjo falë angazhimit të drejtorit të Shtëpisë së Shëndetit – Shkup, Vullnet Selimi. “Gjatë orëve të mbrëmjes ka qenë e vështirë të dallohen poliklinikat “Çair” dhe “Bit Pazar”, kjo sepse atyre me vite u kanë munguar dritat. E gjatë këtyre ditëve fal një donacioni nga […]

...

29 Nëntor, 2023

LAJME

Drejtori Vullnet Selimi nënshkruan 21 vendime pune në Shtëpinë e Shëndetit Shkup

Drejtori Vullnet Selimi nënshkruan 21 vendime pune në Shtëpinë e Shëndetit Shkup Drejtori i Shtëpisë së Shëndetit Shkup ka njoftuar sa ka dhënë 21 vendime pune në insititucionin që drejton. “Që nga marrja e detyrës së drejtorit organizativ në këtë institucion, pa shumë bujë jemi përpjekur të zgjidhim shumë probleme dhe çështje organizative që prekin […]

...

29 Nëntor, 2023

LAJME

Pesë simptoma pak të njohura të mungesës së vitaminës B12

Një nga lëndët ushqyese më të rëndësishme është vitamina B12, për të cilën njerëzit kanë nevojë për të funksionuar normalisht. Vitamina B12 merr pjesë në shumë procese në organizëm, duke përfshirë sintezën e ADN-së, formimin e qelizave të kuqe të gjakut dhe mbështjellësin izolues që lejon sinjalet të kalojnë nëpër sistemin nervor. Në këtë artikull […]

...

18 Gusht, 2023

LAJME

“Me ambulantën në Sfillare përmbushim kërkesën e kahmotshme të banorëve”

Drejtori i Shtëpisë së shëndetit publik – Shkup, Vullnet Selimi sot ka vizituar ambientet e ambulantës së posahapur në fshatin Sfillare të komunës së Sarajit. “Pas pauzës gati dyvjeçare, banorët e Sfillares dhe fshatrave përreth në komunën e Sarajit sërish do të kenë ambulantën e përgjithshme ku do të mund ti marrin shërbimet e nevojshme […]

...

11 Qershor, 2020

LAJME

Shtepia e shendetit Shkup shpreh falemnderim te thelle deri te Lion Club Vardar

Shtepia e shendetit Shkup shpreh falemnderim te thelle deri te Lion Club Vardar per donacionin qe i dedikohet te punesuarve dhe gjithesesi pacienteve, te cilet i shfrytezojne sherbimet tona ne Polikliniken Bukuresht. Donacioni gjate kesaj periudhe eshte i nje rendesie te madhe ne luften kunder koronavirusit. Ju falemnderojme dhe deshirojme t’ua bejme me dije se […]

...

27 Maj, 2020

LAJME

Falënderim të veçantë deri te Direct Relief dje Ministria e Shëndetësisë për donacionin në Ndihmën emergjente mjekësore.

Falënderim të veçantë deri te Direct Relief dje Ministria e Shëndetësisë për donacionin në Ndihmën emergjente mjekësore.Donacioni i çantave të pajisura me materiale mjekësore dhe ilaçe në situatën me Covid 19 është e një rëndësie të veçantë dhe mbështetje për mjekët e përkushtuar, motrat medicinale dhe teknikët mjekësor që janë në vijën e parë në […]

...

26 Maj, 2020

LAJME

Paraqitje per provimin profesional

Oda e Mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut muajt e kaluar (Mars, Prill dhe Maj) për shkak të gjëndjes së shpallur të pandemisë me Covid-19 dhe gjendjes së jashtzakonshme në vend nuk zhvilloi dhënien e provim profesional. Me qëllim të normalizimit të procesit të mbajtjes së provimit profesional, Oda e Mjekëve përgatitet për periudhen […]

...

26 Maj, 2020

LAJME

Shtepia e shendetit Shkup shpreh nje falemnderim te madh deri te Frikom dhe te punesuarit ne kompani per donacionin e dhene per te punesuarit tane ne Sherbimin per ndihme emergjente mjekesore.

Shtepia e shendetit Shkup shpreh nje falemnderim te madh deri te Frikom dhe te punesuarit ne kompani per donacionin e dhene per te punesuarit tane ne Sherbimin per ndihme emergjente mjekesore. Ju falemnderojme dhe deshirojme te dini se edhe ne jemi ketu per ju ne secilen kohe.

...