(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

19 Prill, 2020

LAJME

Gëzuar Pashkët të dashur miq të besimit ortodoks!❤

Dr. Dragana Kostovska Ristovska, Dr.Albina Bekteshi,Dr.Anila Belchista

...

18 Prill, 2020

LAJME

Heronjtë e sotëm, mes të cilëve është edhe trimëresha jonë Dr. Slavica, e cila këto ditë me altruizëm ndihmon të sëmurët me Kovid 19 në spitalin në Kumanovë. Jemi krenarë që ju kemi!

Heronjtë e sotëm, mes të cilëve është edhe trimëresha jonë Dr. Slavica, e cila këto ditë me altruizëm ndihmon të sëmurët me Kovid 19 në spitalin në Kumanovë. Jemi krenarë që ju kemi! “Të lidhur dhe të bashkuar jemi më të fortë se të ndarë”. Spec. Slavica Quksanovska

...

16 Prill, 2020

LAJME

Shprehim mirënjohjen tonë të madhe deri te Shparkase Banka Maqedoni, Ohridska Banka dhe Shtaermerkishe Shparkase për donacionin e përbashkët të karburanteve për 32 makinat e Ndihmës emergjente mjekësore .

Shprehim mirënjohjen tonë të madhe deri te Shparkase Banka Maqedoni, Ohridska Banka dhe Shtaermerkishe Shparkase për donacionin e përbashkët të karburanteve për 32 makinat e Ndihmës emergjente mjekësore .Kjo ndihmë do të ndihmojë në përmirësimin e mbarëvajtjes së pandërprerë të punës.

...

16 Prill, 2020

LAJME

Top Tema 15.04.2020

Në emisionin Top Tema me gazetaren Snezhana Lupevska Sozen si mysafirë marrin pjesë Prof. Dr. Viktor Isjanovski drejtor i IPSH Shtëpia e shëndetit Shkup, Dr. Arben Ziberi drejtor i Qendrës për shëndet publik – Shkup, Doc. Dr. Hristijan Kostov drejtor i SPQ “8 Shtatori”.

...

10 Prill, 2020

LAJME

Ndiqeni videosesion „Pyetje dhe përgjigje: Si ta mposhtim virusin Korona në aspekt psikologjik“ drejtpërdrejt në orën 18.00.

Me Ivo Kunovski – psikolog dhe Marijana Stankoviq- specialiste në psikologjinë mjekësore dhe konsulente konjitivo- biheviorale, që të dy nga ISHP Klinika Univerzitare e Psikiatrisë, flasim për atë se si të pranojmë dhe të përshtatemi me këtë situatë. Si ta trajtojmë stresin në mënyrë më të lehtë dhe të shohim kontributin tonë në luftën e […]

...

4 Prill, 2020

LAJME

Rrini në shtëpi! Kujdesuni për shëndetin tuaj mendor!

Rrini në shtëpi! Kujdesuni për shëndetin tuaj mendor!Nga psikologët për Ju ❤️M-r Jasmina JonuzLindita MustafaNella Bllazhevska Shëndeti publik është përgjegjësi e përbashkët Nga ne varet!

...

1 Prill, 2020

LAJME

Mbrojte shendetesore 24 ore permes pikave kujdestare gjate nates ne poliklinikat Cento, Cair, Gjorce Petrov, Bit Pazar, Jane Sandanski, Shuto Orizari dhe Draceve.

Mbrojte shendetesore 24 ore permes pikave kujdestare gjate nates ne poliklinikat Cento, Cair, Gjorce Petrov, Bit Pazar, Jane Sandanski, Shuto Orizari dhe Draceve. Detyra jone eshte te jemi human dhe dite e nate te mbrojme dhe te kujdesemi per shendetin tuaj!Se bashku ne lufte kunder Covid 19!

...