(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

16 Prill, 2020

LAJME

Shprehim mirënjohjen tonë të madhe deri te Shparkase Banka Maqedoni, Ohridska Banka dhe Shtaermerkishe Shparkase për donacionin e përbashkët të karburanteve për 32 makinat e Ndihmës emergjente mjekësore .

Shprehim mirënjohjen tonë të madhe deri te Shparkase Banka Maqedoni, Ohridska Banka dhe Shtaermerkishe Shparkase për donacionin e përbashkët të karburanteve për 32 makinat e Ndihmës emergjente mjekësore .
Kjo ndihmë do të ndihmojë në përmirësimin e mbarëvajtjes së pandërprerë të punës.