(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

19 Shtator, 2018

LAJME

Dr. spec. Zllate Mehmedoviq dhe Besim Koka dipl.ecc,menaxherët e Shtëpisë së shëndetit Shkup në Pasqyra e shëndetit në televizionin Alsat-m

Si funksionon Shtepia e shendetit Shkup, cilat novitete, pajisje mjekesore dhe pergatitje sipas standardeve bashkekohore evropiane, cilat sherbime shendetesore te pacienteve i mundeson, nese kemi sistem funksional te mbrojtjes primare shendetesore, pune me pacientet me nevoja te posacme, cilat sherbime specialistike mund t’i ofroje dhe si te motivohen mjeket te punojne ne shendetin publik? Gjitha […]

...

5 Prill, 2018

LAJME

DITES BOTERORE TE SHENDETESIS 7 PRILL NJESIA ORGANIZATIVE KARPOSH

Me rastin e Dites boterore te Shendetesis 7 prill njesia organizative Karposh me entuziazem te madh ne prani te drejtoreve dr.spec.Zlate Mehmedoviq dhe ekk.dipl.Besim Koka sot me 03.04.2018, beme hapjen e ordinances per intervenime urgjente,me te vetmin qellim dhe vizion per perparim te shendetit ne interes te pacienteve.

...

5 Prill, 2018

LAJME

MJEK GJINEKOLOG NË POLIKLINIKËN SHUTO ORIZARI

Shtëpia e Shëndetit Shkup së bashku me Ministrinë e shëndetësisë punuan intenzivisht në periudhën e kaluar në gjetjen e njerës prej problemeve shëndetësore në komunën e Shuto Orizares. Mbi 8000 femra në periudhën reproduktive 6 vitë nuk kishin mjek gjinekolog ame. Por sot ky problem me ështe i kaluar. Në poliklinën Shuto Orizari çdo ditë […]

...

20 Maj, 2013

LAJME

HAPJA E KABINETIT TE ORL NE POLIKLINIKEN GJORCE PETROV

Pas nje nderprerje prej pothuajse 5 viteve ne polikliniken Gjorce Petrov me 14 gusht 2013 eshte hapur kabineti per Otorinolaringologji. Kabineti per ORL eshte hapur si rezultat i suksesshem i Ministrise se Shendetesise per Transferin e mjekeve – specialiste prej shendetesise private,ne shendetesine publike. Me hapjen e kabinetit per ORL,sherbime do te kene mbi 100.000 […]

...