(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

12 Shkurt, 2020

LAJME

Drejtorët e Shtëpisë së shëndetit Shkup, Dr. Spec. Viktor Isjanovski dhe Ekk Dipl. Besim Koka, së bashku me ministrin e shëndetësisë Doc. Dr. Venko Filipçe dhe kryetarin e Komunës së Gjorçe Petrovit, z. Aleksandar Naumoski ishin një një vizitë pune në poliklinikën Gjorçe Petrov

Sot, drejtorët e Shtëpisë së shëndetit Shkup, Dr. Spec. Viktor Isjanovski dhe Ekk Dipl. Besim Koka, së bashku me ministrin e shëndetësisë Doc. Dr. Venko Filipçe dhe kryetarin e Komunës së Gjorçe Petrovit, z. Aleksandar Naumoski ishin një një vizitë pune në poliklinikën Gjorçe Petrov.Terësisht kemi renovuar pikën e vaksinimit në poliklinikën Gjorçe Petrov dhe […]

...

30 Janar, 2020

LAJME

Instalimi i një makinerie dixhitale me rreze x për radiografi skeletore

Në presencë të Kryetarit të Bashkimit Demokratik për Integrim, zotëri Ali Ahmetit, Kryetarit të Komunës së Çairit, zotëri Visar Ganiut, përfaqësues të Qeverisë dhe Ministrisë së shëndetësisë, kemi realizuar një vizitë pune në Poliklinikën e Çairit me Drejtorin e Shtëpisë së shëndetit Shkup, Besim Koka.Për të siguruar standarde dhe cilësi më të larta në shërbimin […]

...

21 Janar, 2020

LAJME

Ministri i shëndetësisë Doc. Dr. Venko Filipçe dhe drejtorët e Shtëpisë së shëndetit – Shkup, Viktor Isjanovski dhe Besim Koka, sot në mëngjes kanë promovuar 13 makinat e reja të dedikuara për poliklinikat e qytetit të Shkupit

Ministri i shëndetësisë Doc. Dr. Venko Filipçe dhe drejtorët e Shtëpisë së shëndetit – Shkup, Viktor Isjanovski dhe Besim Koka, sot në mëngjes kanë promovuar 13 makinat e reja të dedikuara për poliklinikat e qytetit të Shkupit.<br>-10 makina janë të dedikuara për shërim shtëpiak, ndërsa makinat tjera për transport të përditshëm të materialeve në njësitë […]

...

11 Dhjetor, 2019

LAJME

Se bashku me kryetarin e Komines se Gjorce Petrovit, Aleksandar Naumovski vizituam Polikliniken “Gjorce Petrov”

Se bashku me kryetarin e Komines se Gjorce Petrovit, Aleksandar Naumovski vizituam Polikliniken “Gjorce Petrov”. Kemi realizuar nje takim pune, biseduam me te punesuarit dhe gjate bashkepunimit te ndersjelle do te vazhdojme ne realizimin e synimit tone themelor, arritja e sherbimit shensetesor te shpejt dhe cilesor per pacientet tane.

...

11 Dhjetor, 2019

LAJME

“Ditët e psikologjisë”

Me rastin “Ditët e psikologjisë”, përfaqësuesit e Shërbimit për shëndet mental të fëmijëve dhe të rinjve “Mlladost” nga Shtëpia e shëndetit Shkup kanë realizuar eveniment me temën “Dhuna – njohja dhe trajtimi”.Punëtoritë kishin karakter interaktiv për çka u shfaq një interesim shumë i madh.Realizues të evenimentin ishin psikologët e licencuar Sellma Jashari – Smailloviq, Vesna […]

...

27 Nëntor, 2019

LAJME

Për të shtatin vit me mardhë shënohet Java evropiane për testim të Hepatitit C dhe HIV-it.

Për të shtatin vit me mardhë shënohet Java evropiane për testim të Hepatitit C dhe HIV-it.Për herë të parë këtë vit, IPSH Shtëpia e shëndetit Shkup do të përfshihet në fushatë gjatë periudhës prej 22 deri më 29 nëntor të vitit 2019.IPSH Shtëpia e shëndetit Shkup, si institucioni publik më i madh shëndetësor, me shumë […]

...

21 Nëntor, 2019

LAJME

Vaksinimi i sezonit falas të gripit fillon nesër

Për herë të parë, gjatë këtij viti është përmirësuar mundësia e të pasurit të v vaksinave falas kundër gripit sezonal, krahas 10 Qendrave për shëndet publik, në vaksinim do të përfshihen edhe tri poliklinikat: Bukuresht, Çair dhe Gjorçe Petrov pranë Shtëpisë së shëndetit – Shkup. Vaksinimi &llon prej nesër 22.11.2019. Vaksinat janë dedikuar për gratë […]

...

19 Nëntor, 2019

LAJME

Sot në mëngjes, nxënësi i klasës së parë, Maksimi, djali i drejtorit të IPSH Shtëpia e shëndetit Shkup, Dr. Spec. Viktor Isjanovski ka pranuar re-vaksinën MRP në dispanzerin në Karposh

Për të nxjerrë pak lot nuk është tepër kur bëhet fjalë për shëndetin, posaçërisht për më të dashurit tanë. Sot në mëngjes, nxënësi i klasës së parë, Maksimi, djali i drejtorit të IPSH Shtëpia e shëndetit Shkup, Dr. Spec. Viktor Isjanovski ka pranuar re-vaksinën MRP në dispanzerin në Karposh.Imunizimi paraqet një nga arritjet më të […]

...