(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

3 Janar, 2020

LAJME

Mysafire në “Termini juaj” e jona M-r Zdenka Stamenova defektologe nga Shërbimi për shëndet mental të fëmijëve dhe të rinjve “Mlladost” – IPSH Shtëpia e shëndetit Shkup