(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

13 Nëntor, 2019

LAJME

7 doktorëve dhe 42 motrave medicinale që do të fillojnë me punë të paguar gjashtëmujore në shërbimet preventive dhe shërbimin për Ndihmë të shpejtë medicinale në IPSH Shtëpia e shëndetit Shkup

Në promovimin e sotëm, Ministri i shëndetësisë, Venko Filipçe dhe drejtorët e IPSH Shtëpia e shëndetit – Shkup, Dr. Spec. Viktor Isjanovski dhe Ekk. i dipl. Besim Koka u dëshiruan fillim të suksesshëm 7 doktorëve dhe 42 motrave medicinale që do të fillojnë me punë të paguar gjashtëmujore në shërbimet preventive dhe shërbimin për Ndihmë […]

...

11 Nëntor, 2019

LAJME

Filipçe: Pagat e mjekëve-specialistë rriten për 25 për qind, për infermierët deri 10 për qind

Nga muaji shkurt i vitit 2020 pagat e mjekëve-specialist do të rriten për 25 për qind, ndërsa për infermieret për 10 për qind, deklaroi sot ministri i Shëndetësisë, Venko Filipçe. Ai u shpreh se së bashku me të gjitha rritjet tjera nga viti 2018 deri tani paga e mjekut-specialist është rritur për 40 për qind, […]

...

11 Nëntor, 2019

LAJME

Ndërtimi i objektit të ri Poliklinika Saraj pranë IPSH Shtëpia e shëndetit Shkup

Miratohet informata me planin aksionar të projektit Ndërtimi i objektit të ri Poliklinika Saraj pranë IPSH Shtëpia e shëndetit Shkup.Vazhdojmë me bashkëpunim të vazhdueshëm me Ministrinë e Shëndetësisë për të zbatuar praktikat pozitive në sistemin shëndetësor në mënyrë të ofrimit të mbrojtjes cilësore dhe të shpejtë shëndetësore për të gjithë qytetarët tanë.3

...

20 Maj, 2019

LAJME

Furnizimi i automjeteve të reja mjekësore

Takimi i sotëm punues në bazën e Ndihmës së shpejtë mjekësore u zhvillua në prani të Ministrit të Shëndetësisë, Venko Filipçe, zëvendës ministrit të shëndetësisë, Dr. Asim Musa dhe drejtuesve të Shtëpisë së shëndetit Shkup, Dr. spec. Zlate Mehmedoviq dhe ekk. i Dipl. Besim Koka me rastin e realizimit të prokurimit të automjeteve të ndihmës […]

...

15 Prill, 2019

LAJME

IPSH Shtëpia e shëndetit Shkup falemndëroi Organizatën humanitare “Kalliri i Mirësisë” për donacionin e dhëne të materialit harxhues medicinal.

Sot, Drejtorët e Shtëpisë së shëndetit Shkup, Dr. Spec. Zllate Mehmedoviq dhe Ekk. i diplomuar Besim Koka realizuan një takim me përfaqesuesit e Organizatës humanitare “Kalliri i mirësisë” Shkup, ku shprehen falemndërim të vecantë për donacionin me shpresë dhe dëshmi për bashkëpunim të mëtutjeshëm në interes të shfrytëzuesve të shërbimeve shëndetësore.

...

15 Prill, 2019

LAJME

Për sakrificën dhe përkushtimin e treguar gjatë përkujdesjes së të lënduarve në aksidentin e komunikacionit në afërsi të fshatit Llaskarcë, Oda e mjekëve ka falënderuar të punësuarit e shërbimit të Ndihmës së shpejt pranë Shtëpisë së shëndetit Shkup.

Të gjitha kapacitetet janë vënë në përdorim, ndërsa të punësuarit e këtij shërbimi ishin ndër të parët që u paraqitën në vendin e aksidentit duke dhënë mundin e tyre mbinjerëzor për të shpëtuar çdo jetë.

...

5 Mars, 2019

LAJME

Tragjedi e madhe, ngushëllime për familjarët që humbën më të dashurit e tyre. Dëshirojmë shërim sa më të shpejtë për të lënduarit!

Këto çaste të rënda me kolegun tim Zllaten i kaluam në hapësirat e qendrës për informim të Ndihmës së shpejtë, përcjellëm dhe kordinuam deri sa edhe të lënduarin e fundit e dërguam ne qendrat urgjente të Shkupit.Të angazhaur ishim me gjithë kapacitetin. Falemnderojmë të punësuarit në qendrat e Ndihmës së shpejtë në Shkup të cilët […]

...