(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

19 Shtator, 2018

LAJME

Sot per Metabolizam.mk me teme Tikat tek femijet shkruan Dr. Biljana Mariciq Jakimovska (Psikologe e diplomuar-Enti per shendet mental per femije dhe te rinj prane IPSH Shtepia e shendetit Shkup