(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

5 Prill, 2018

LAJME

DITES BOTERORE TE SHENDETESIS 7 PRILL NJESIA ORGANIZATIVE KARPOSH

Me rastin e Dites boterore te Shendetesis 7 prill njesia organizative Karposh me entuziazem te madh ne prani te drejtoreve dr.spec.Zlate Mehmedoviq dhe ekk.dipl.Besim Koka sot me 03.04.2018, beme hapjen e ordinances per intervenime urgjente,me te vetmin qellim dhe vizion per perparim te shendetit ne interes te pacienteve.