(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

16 Prill, 2020

LAJME

Le të mbetet kjo fatkeqësi një mësim për ne që në të ardhmen kur të përfundoj kjo pandemi të mos harrojmë kujdesin ndaj vetes dhe planetit në telë cilin jetojmë… për një jetë të shëndetshme për në dhe ata që vijnë pas nesh.

Besim Koka: Le të mbetet kjo fatkeqësi një mesim për ne që në të ardhmen kur të përfundoj kjo pandemi të mos harojm kujdesin ndaj vetës,

Besim Koka Page: Le të mbetet kjo fatkeqësi një mësim për ne që në të ardhmen kur të përfundoj kjo pandemi të mos harrojmë kujdesin ndaj vetes dhe planetit në telë cilin jetojmë… për një jetë të shëndetshme për në dhe ata që vijnë pas nesh.

Bashke.tv 发布于 2020年4月7日周二