(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

26 Maj, 2020

LAJME

Paraqitje per provimin profesional

Oda e Mjekëve të Republikës së Maqedonisë së Veriut muajt e kaluar (Mars, Prill dhe Maj) për shkak të gjëndjes së shpallur të pandemisë me Covid-19 dhe gjendjes së jashtzakonshme në vend nuk zhvilloi dhënien e provim profesional. Me qëllim të normalizimit të procesit të mbajtjes së provimit profesional, Oda e Mjekëve përgatitet për periudhen […]

...

26 Maj, 2020

LAJME

Shtepia e shendetit Shkup shpreh nje falemnderim te madh deri te Frikom dhe te punesuarit ne kompani per donacionin e dhene per te punesuarit tane ne Sherbimin per ndihme emergjente mjekesore.

Shtepia e shendetit Shkup shpreh nje falemnderim te madh deri te Frikom dhe te punesuarit ne kompani per donacionin e dhene per te punesuarit tane ne Sherbimin per ndihme emergjente mjekesore. Ju falemnderojme dhe deshirojme te dini se edhe ne jemi ketu per ju ne secilen kohe.

...

21 Maj, 2020

LAJME

Shtëpia e shëndetit Shkup shpreh falënderim deri te Supertrejd për donacionin me derivate të naftës për makinat e Ndihmës emergjente mjekësore..

Shtëpia e shëndetit Shkup shpreh falënderim deri te Supertrejd për donacionin me derivate të naftës për makinat e Ndihmës emergjente mjekësore..Në situatën aktuale në të cilën gjendemi, gjegjësisht në luftën kundër Kovid 19, donacioni i këtillë për ne është i një rëndësie të madhe për përmirësimin e shërbimeve shëndetësore me çka arrihet realizimi më efikas […]

...

12 Maj, 2020

LAJME

Oda e mjekëve e Republikës së Maqedonisë së Veriut apelon deri tek të gjitha institucionet, shoqata dhe qytetarë, që maksimalisht t’i respektojnë dhe përbahen rekomandimeve nga Ministria e shëndetësisë për zvoglimin e rrezikut nga përhapja e korona virusit dhe masave për mbrojtje dhe prevenim nga Covid 19

Duke marrë parasysh rekomandimet e Organizatës botërore të shëndetësisë, Ministrisë së shëndetësisë dhe komisionit për sëmundje ngjitëse për korona virus, si dhe faktit se në teritorin e shtetit tonë ende numri i të infektuarve me korona virusin nuk bie me dinamikën e pritur, Oda e mjekëve e Republikës së Maqedonisë së Veriut apelon deri tek […]

...

8 Maj, 2020

LAJME

Shtëpia e shëndetit Shkup shpreh mirënjohje të madhe deri te Stopanska Banka, per donacionin. Në situatën aktuale, në të cilën gjendemi, gjegjësisht në luftën me Covid 19, një donacion i tillë për ne është e një rëndësie të madhe.

Shtëpia e shëndetit Shkup shpreh mirënjohje të madhe deri te Stopanska Banka, per donacionin. Në situatën aktuale, në të cilën gjendemi, gjegjësisht në luftën me Covid 19, një donacion i tillë për ne është e një rëndësie të madhe.Ju falënderojmë dëshirojmë të dini se edhe ne kemi këtu për ju në secilën kohë.

...

1 Maj, 2020

LAJME

Ne IPSH Shtepia e shendetit Shkup funksionojne te gjitha pikat e vaksinimit dhe te njejtat punojne pa nderprere me orarin e punes te cilin e harmonizojme sipas masave dhe konkluzioneve te sjella nga Qeveria e RMV dhe Komisioni i semundjeve infektive

Ne IPSH Shtepia e shendetit Shkup funksionojne te gjitha pikat e vaksinimit dhe te njejtat punojne pa nderprere me orarin e punes te cilin e harmonizojme sipas masave dhe konkluzioneve te sjella nga Qeveria e RMV dhe Komisioni i semundjeve infektive. Gjate kesaj periudhe pikat e vaksinimit punojne prej ora 12 deri ne ora 18.Prof.dr.Viktor […]

...

29 Prill, 2020

LAJME

Te punohet ne Sherbimin per ndihme emergjente medicinale eshte sfide vetvetiu, por sfida eshte edhe me madhe ne kushte te nje virusi te ri per te cilin ende pak kush di!

Te punohet ne Sherbimin per ndihme emergjente medicinale eshte sfide vetvetiu, por sfida eshte edhe me madhe ne kushte te nje virusi te ri per te cilin ende pak kush di!Dr.spec.Elena Kareva Pilovska,prim.Dr.spec. Vesna Nedelkovska, dr. Aleksandra Pejovska, med.sestra Saranda Islami, med.sestra Sonja Rizova, v. Samet Sali

...

24 Prill, 2020

LAJME

Mbeshtetje per heronjt tane! Shperndahen shujta per te gjithe te punesuarit be sherbimin per ndihme emergjente mjekesore!

Mbeshtetje per heronjt tane!Shperndahen shujta per te gjithe te punesuarit be sherbimin per ndihme emergjente mjekesore! Ju falemnderit Velimir Smilevski! Ne jemi ketu per Ju!

...