• EMAIL
  info@zds.mk
 • 24/7 SUPPORT

  (+389) 3134-534

 • WE ARE HERE

  Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

Medical Professionals

Aenean a ullamcorper metus. Ut ullamcorper faucibus velit, vel suscipit felis tincidunt non. Nulla a leo congue, commodo odio ut, consequat arcu. Sed commodo ullamcorper laoreet.

 • Sed venenatis, turpis ut sagittis mattis augue.
 • Mised sodales turpis elit in leo velit sodales.
 • Ut dui urna, eleifend commodo ipsum at, sodales luctus orci.
 • Integer interdum nulla id neque commodo consectetur.
 • Mised sodales turpis elit in leo velit sodales.

Nutrition Services

Quisque orci nisl, interdum sed purus, mattis pretium elit. Praesent vel dolorodio semper mollis.

Medical Care

Quisque orci nisl, interdum sed purus, mattis pretium elit. Praesent vel dolorodio semper mollis.

Vaccinations

Quisque orci nisl, interdum sed purus, mattis pretium elit. Praesent vel dolorodio semper mollis.

Laboratory

Quisque orci nisl, interdum sed purus, mattis pretium elit. Praesent vel dolorodio semper mollis.

Mediczop Medical WordPress Theme

Aenean faucibus libero non sapien dictum ornare.

Book an Appointment

Medical Departments

 • Служба за примарна, превентивна и стоматолошка здравствена заштита „Центар“

  ОЕ - Служба ПЗЗ Центар, како организациона единица на ЈЗУ Здравствен Дом на Скопје, овозможува превентивна здравствена заштита на населението од општина Центар и дел од општина Чаир.
  ОЕ - Служба за ПЗЗ Центар има два објекта: 1. Поликлиника Бит Пазар 2. Поликлиника Идадија.

 • Служба за примарна, превентивна и стоматолошка здравствена заштита „Чаир“

  а) Ординации за предучилишни и училишни деца и поливалентна патронажа б) Ординации за стоматолошка заштита на деца до 14 години в) Ординации за примарна здравствена заштита
  Делокруг на работа: Пружање на примарна здравствена заштита, превентивна и стоматолошка здравствена заштита на деца до 14 години и вршење на поливалентни патронажни посети на населението од сите возрасти. Начини и форми на раководење: Стручен колегиум со главен здравствен работник и со вработените во службата заради спроведување и унапредување на квалитетот на здравствената заштита. 

 • Служба за превентивни и здравствени услуги на спортисти

  ОЕ Службата за превентивни и здравствени услуги на спортисти располага со:
  - Одделение за функционална дијагностика - Одделение за архивирање, наплата на услугите и одржување на хигиена

 • Служба за ментално здравје на деца и младинци „Младост“ – Скопје

  ОЕ Заводот за ментално здравје на деца и младинци „Младост“ Скопје, со својата основна дејност- заштита и унапредување на менталното здравје на децата и младинците спроведува примарна, секундарна и терциерна превенција на менталното здравје, односно работи на спречувањето на појава на душевни растројства кај децата и младинците, нивно рано откривање и дијагностицирање, како и лекување и рехабилитација. Сепак основната усмереност е кон примарната превенција, преферирајќи социо-медицински пристап кон појавите што ги третира.
  Стручното работење е организирано во три организациони единици, како посебни делови во процесот на трудот- диспанзер, дневна болница (одделение за полустационарен третман за деца и младинци ) и медико-генетско советувалиште со цитогенетска лабараторија (одделение за цитогенетски иследувања ).

Happy Clients Say

Aliquam erat volutpat. Praesent hendrerit finibus faucibus. Fusce nec enim erat. Quisque necsuscipit magna, in molestie ipsum. Ut a enim at purus commodo tempus.

 • Angela Jolie

  Designer

  Maecenas feugiat cursus nibh eget placerat. Nunc non turpis euismod, imperdiet diam quis, gravida eros. Phasellus ornare imperdiet tincidunt. Donec fermentum mi purus, id molestie erat dapibus id. Ut molestie velit velit, at ullamcorper nulla cursus vel

 • Angela Jolie

  Designer

  Maecenas feugiat cursus nibh eget placerat. Nunc non turpis euismod, imperdiet diam quis, gravida eros. Phasellus ornare imperdiet tincidunt. Donec fermentum mi purus, id molestie erat dapibus id. Ut molestie velit velit, at ullamcorper nulla cursus vel

Latest News

Aliquam erat volutpat. Praesent hendrerit finibus faucibus. Fusce nec enim erat.

Our Partner

Walking is man's best medicine