(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

септември 19, 2018

Новости

Др.спец. Злате Мехмедовиќ и Бесим Кока дипл.екк, менаџери на ЈЗУ Здравствен дом Скопје во ОГЛЕДАЛО НА ЗДРАВЈЕТО на Алсат-м тв

Како функционира Здравствениот дом Скопје, кои новитети, медицинска опрема и опременост по современи европски стандарди, кои здравствени услуги на пациентите ги овозможува, дали имаме функционален систем на примарна здравствена заштита, работа со пациенти и деца со посебни потреби, кои специјалистички услуги може да ги понуди и како да се мотивираат лекарите да останат и работат […]

...