(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

19 Shtator, 2018

LAJME

Dr. spec. Zllate Mehmedoviq dhe Besim Koka dipl.ecc,menaxherët e Shtëpisë së shëndetit Shkup në Pasqyra e shëndetit në televizionin Alsat-m

Si funksionon Shtepia e shendetit Shkup, cilat novitete, pajisje mjekesore dhe pergatitje sipas standardeve bashkekohore evropiane, cilat sherbime shendetesore te pacienteve i mundeson, nese kemi sistem funksional te mbrojtjes primare shendetesore, pune me pacientet me nevoja te posacme, cilat sherbime specialistike mund t’i ofroje dhe si te motivohen mjeket te punojne ne shendetin publik? Gjitha […]

...