(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

Revolution Slider Error: Slider with alias home-2 not found.
Maybe you mean: 'home-1' or 'facebook' or 'home2' or 'home-3' or 'novosti' or 'soveti'

Health Care

Nam imperdiet feugiat ligula in. Nunc metus mi, auctor sed sollicitudin sed, rutrum.

DNA Test

Nam imperdiet feugiat ligula in. Nunc metus mi, auctor sed sollicitudin sed, rutrum.

Dental Care

Nam imperdiet feugiat ligula in. Nunc metus mi, auctor sed sollicitudin sed, rutrum.

Book an Appointment

Free Checkup

Walking is man's best medicine aliquet.

Duis viverra diam leo, et ultrices eros vestibulum eget. Aenean sed ipsum ut augue mollis molestie ac ut urna. Donec et metus malesuada, pulvinar tellus sit amet, elementum purus. Nulla sit amet egestas mauris.

Nullam id ex non ipsum tristique facilisis. Suspendisse rutrum consequat metus, sed feugiat nisl. Curabitur faucibus orci eu ex viverra, at ullamcorper risus rutrum. Integer imperdiet odio in augue ultricies scelerisque. Sed est nisi, luctus ut diam eu, placerat dignissim magna.

Read More

Medical Departments

Walking is man's best medicine aliquet.

 • Служба за примарна, превентивна и стоматолошка здравствена заштита „Центар“

  ОЕ - Служба ПЗЗ Центар, како организациона единица на ЈЗУ Здравствен Дом на Скопје, овозможува превентивна здравствена заштита на населението од општина Центар и дел од општина Чаир.
  ОЕ - Служба за ПЗЗ Центар има два објекта: 1. Поликлиника Бит Пазар 2. Поликлиника Идадија.

  ...
 • Служба за примарна, превентивна и стоматолошка здравствена заштита „Чаир“

  а) Ординации за предучилишни и училишни деца и поливалентна патронажа б) Ординации за стоматолошка заштита на деца до 14 години в) Ординации за примарна здравствена заштита
  Делокруг на работа: Пружање на примарна здравствена заштита, превентивна и стоматолошка здравствена заштита на деца до 14 години и вршење на поливалентни патронажни посети на населението од сите возрасти. Начини и форми на раководење: Стручен колегиум со главен здравствен работник и со вработените во службата заради спроведување и унапредување на квалитетот на здравствената заштита. 

  ...
 • Служба за превентивни и здравствени услуги на спортисти

  ОЕ Службата за превентивни и здравствени услуги на спортисти располага со:
  - Одделение за функционална дијагностика - Одделение за архивирање, наплата на услугите и одржување на хигиена

  ...
 • Служба за ментално здравје на деца и младинци „Младост“ – Скопје

  ОЕ Заводот за ментално здравје на деца и младинци „Младост“ Скопје, со својата основна дејност- заштита и унапредување на менталното здравје на децата и младинците спроведува примарна, секундарна и терциерна превенција на менталното здравје, односно работи на спречувањето на појава на душевни растројства кај децата и младинците, нивно рано откривање и дијагностицирање, како и лекување и рехабилитација. Сепак основната усмереност е кон примарната превенција, преферирајќи социо-медицински пристап кон појавите што ги третира.
  Стручното работење е организирано во три организациони единици, како посебни делови во процесот на трудот- диспанзер, дневна болница (одделение за полустационарен третман за деца и младинци ) и медико-генетско советувалиште со цитогенетска лабараторија (одделение за цитогенетски иследувања ).

  ...

Our Partner

Walking is man's best medicine

Our Doctor

Donec fermentum mi purus, id molestie erat

 • Д-р Злате Мехмедовиќ

  Менаџерски тим

  222-333-2323

 • Злате Мехмедовиќ

  Менаџерски тим

  Aenean tristique nibh in mattis mollis. Nulla facilisis risus. Suspendisse in imperdiet ligula, iaculis fauci tellus. Etiam eu fermentum sapien, in lobortis diam facilisis risus. Curabitur in malesuada neque, quis varius augue. Maecenas feugiat cursus nibeget placerat. Nunc non turpis euismod, imperdiet diam quis, gravida eros.Phasellus ornare imperdiet tincidunt.  

  222-333-4545

 • Dr. Nicola

  Doctor

  Aenean tristique nibh in mattis mollis. Nulla facilisis risus. Suspendisse in imperdiet ligula, iaculis fauci tellus. Etiam eu fermentum sapien, in lobortis diam facilisis risus. Curabitur in malesuada neque, quis varius augue. Maecenas feugiat cursus nibeget placerat. Nunc non turpis euismod, imperdiet diam quis, gravida eros.Phasellus ornare imperdiet tincidunt. Donec sit amet eleifend nibh, vitae […]

  309-346-6494

Новости

(Документе) Здравјето на мајките и децата во Република Северна Македонија

Преземи го целиот Документе овде -> Здравјето на мајките и децата во Република