(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

27 Shkurt, 2020

Uncategorized

Numrat e telefonit për kontakt

Iu bëjmë me dije pasagjerëve se pas arritjes në territorin e Republikës së Maqedonisë së Veriut dhe në rast të simptomave të dyshymta të ngjashme me koronavirus të kontaktojnë numrat që janë të ndarë në rajone: