(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

11 Mars, 2020

LAJME

Dita Ndërkombëtare e Grave! – Organizata Botërore e Shëndetit

Sot është Dita Ndërkombëtare e Grave!

👩🏻👧🏿👧👵🏼👩⚕️🧕🏽👩🏾🎓👩🏽🔬👩🏻💻👩🏿🏫👱🏻♀️

Kërkojmë 🌎🌍🌏 çdo vend në të cilin çdo grua dhe vajzë ka qasje deri tek shërbimet shëndetësore me cilësi të pranueshme.

Është koha për shëndet për të gjithë!