(+389) 3134-534

Бул.Крсте Мисирков 28, Скопје bul. Krste Misirkov 28, Skopje

27 Maj, 2020

LAJME

Falënderim të veçantë deri te Direct Relief dje Ministria e Shëndetësisë për donacionin në Ndihmën emergjente mjekësore.

Falënderim të veçantë deri te Direct Relief dje Ministria e Shëndetësisë për donacionin në Ndihmën emergjente mjekësore.
Donacioni i çantave të pajisura me materiale mjekësore dhe ilaçe në situatën me Covid 19 është e një rëndësie të veçantë dhe mbështetje për mjekët e përkushtuar, motrat medicinale dhe teknikët mjekësor që janë në vijën e parë në luftën kundër koronavirusit.